آزمایشگاه تخصصی سازه، زلزله و ژئوتکنیک با ظرفیت ۵۰۰ کار تحقیقاتی آماده بهره‌برداری شد.

نسخه مناسب چاپ

رئیس مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی سمنان گفت: ««مراحل تکمیل آزمایشگاه جامع تخصصی سازه، زلزله و ژئوتکنیک به پایان رسیده است و به‌زودی به‌صورت رسمی به بهره‌برداری می‌رسد.»

وی افزود: «این آزمایشگاه در فضایی مستقل بنیان گذاشته شد و در چند فاز تکمیل می‌شود. فاز اولیه آن هم به لحاظ معماری و هم به لحاظ طراحی فنی از صفر تا ۱۰۰ و به‌طور کامل در مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان انجام شد و می‌توان ادعا کرد که امتیاز این تکنولوژی در اختیار مرکز ماست.»

انجام ۵۰۰ عنوان کار آزمایشگاهی و  تحقیقاتی و ظرفیت بارگذاری ۱۰۰ تن

حمیدرضا صالحیان

رئیس مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان ادامه داد: «بیش از ۵۰۰ عنوان کار آزمایشگاهی و تحقیقاتی در این آزمایشگاه و مجموعه قابل انجام است.»

صالحیان عنوان کرد: «سیستم بارگذاری این آزمایشگاه توسط مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند طراحی شده و معماری ویژه این سیستم بارگذاری بسیار منعطف و توسعه‌پذیر است به‌طوری که ظرفیت بارگذاری ۱۰۰ تن را داراست به نحوی که امکان اجرای آزمایش‌های مختلف شامل بارگذاری‌های استاتیکی، دینامیکی، خستگی و ضربه بر روی دامنه وسیعی از نمونه‌های آزمایشگاهی اعم از تیر، ستون، دال، دیوار و اتصالات سازه‌ای بتن آرمه و فولادی بدون هرگونه محدودیت ابعادی را فراهم می‌آورد.»

وی بیان کرد: «سیستم مانتورینگ این آزمایشگاه دیجیتالی و کاملاً روزآمد است و سعی کرده‌ایم تمام موانعی را که احیاناً در دانشگاه‌ها یا نهادهای مشابه اطراف است، جبران کنیم.»

رئیس مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به آنا گفت: «راه‌اندازی این آزمایشگاه نمونه بارزی از موضوع بسیج امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برای خدمترسانی به محققانی است که بخواهند از این آزمایشگاه استفاده کنند، به این‌صورت که تمام امکانات مانند خوابگاه، کتابخانه دیجیتال، سلف‌سرویس و ... برای محققان فراهم و در دسترس است.»

صالحیان  تصریح کرد: «این آزمایشگاه آماده بارگذاری است و برنامه داریم که در آینده نزدیک با حضور مسئولان ارشد دانشگاهی و ملی به‌طور رسمی آن را افتتاح کنیم.»

فارسی
تگ: